Login
Brugere ialt:   6670
Glemt dit Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. palle ROSEN Madsen (69)
14.32 km Løb - Bakke
Igår

2. Jannick Kjersgaard (49)
8.97 km Løb - Restitution
Igår

3. Finn Rasmussen (65)
8.2 km Løb
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. palle ROSEN Madsen (69)
1 km Løb - Interval
16.44 km/t
Idag

2. Steen Karlsen (59)
5.1 km Løb
13.02 km/t
Idag

3. Jannick Kjersgaard (49)
8.97 km Løb - Restitution
11.85 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Opret en træningsdagbog
Hold styr på din træning med KeepOnMoving's online træningsdagbog.
Læs mere om alle de funktioner du får ved at oprette en træningsdagbog.
Tilmeld dit firma eller din klub
Opret et Team
Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.



Artikel

Tilbage



af Copenhagen Art Run, 09-07-2012
Copenhagen Art Run 2012

Hovedstaden får et nyt, tilbagevendende motionsløb når Copenhagen Art Run går i luften til september. Og en helt ny løbsgenre er født – oplevelsesløbet!


Omkring 1000 heldige løbere får d. 12. september mulighed for at deltage i Danmarks første oplevelsesløb, når Copenhagen Art Run løber af stablen for første gang i Ishøj Strandpark. Selve løbet er et klassisk 5 km. løb, men ruten og omgivelserne vil være markant anderledes end hvad man som motionsløber er vant til.


”Copenhagen Art Run bliver en helt ny løbeoplevelse for de deltagende. Vi har skabt et løb, som via kunstneriske installationer, design og iscenesættelse giver løberne en markant anderledes oplevelse end de er vant til fra andre motionsløb.” Udtaler Claus Nielsen, som er projektleder for Copenhagen Art Run.


Kultur, motion, sundhed og natur


Bag Copenhagen Art Run står Ishøj Kommune, som via sit partnerskab med VIBE har fået kvalificeret koncept, organisation og kommunikationen omkring begivenheden. Copenhagen Art Run er nemlig resultatet af mange års ønsker, i Ishøj Kommune, om at skabe en fast tilbagevendende begivenhed, som tog sit afsæt i fire grundlæggende værdier: Kultur, motion, sundhed og natur. Hertil havde man fra Ishøj Kommunes side et stærkt ønske om at iscenesætte Ishøj Strandpark, og vise de naturskønne områder omkring Kunstmuseet ARKEN frem, på en ny og engagerende måde.


Den grundlæggende idé og konceptet har været godt 4 år undervejs, men nu står man altså endelig klar med et stærk, konkret og tilbagevendende tilbud, en god økonomi og organisation og en god lokal forankring. Begivenheden samler nemlig både foreningsliv, erhvervsliv, kommune og borgere – samt alle de andre som har lyst til at deltage, fordi løbet er nyt, unikt og interessant.


”Copenhagen Art Run har fra start haft vores store interesse i VIBE. Potentialet for begivenheden er enormt, den lokale forankring er på plads og konceptmæssigt står man her med en virkelig interessant størrelse, som over tid kan bevæge sig i mange retninger og tage mange forskellige former – og så er man først med et løbsformat, som er helt nyt herhjemme men som vi med garanti kommer til at se mere til” Udtaler Projektleder i VIBE, Emil B. Spangenberg


Copenhagen Art Run er både for enkeltpersoner, firmaer, organisationer og familier og konceptet giver mulighed for at tilkøbe mad og drikke allerede ved tilmelding.


Selve løbet afvikles i Ishøj Strandpark, i området omkring kunstmuseet ARKEN, så hvis det varme sommervejr bliver til varmt sensommervejr, kan man tilmed smide sig i bølgen blå efter strabadserne på ruten.


Du kan læse mere om Copenhagen Art Run og tilmelde dig på www.copenhagenartrun.com eller på Facebook.



Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister