Login
Brugere ialt:   6670
Glemt dit Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Kaj M T Madsen (72)
10.1 km Løb
Igår

2. palle ROSEN Madsen (69)
9.39 km Løb - Bakke
Igår

3. Karen Devantier (57)
8.45 km Gang
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. Steen Karlsen (59)
5.1 km Løb
12.51 km/t
Igår

2. palle ROSEN Madsen (69)
9.39 km Løb - Bakke
12.19 km/t
Igår

3. palle ROSEN Madsen (69)
4.38 km Løb
11.14 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Opret en træningsdagbog
Hold styr på din træning med KeepOnMoving's online træningsdagbog.
Læs mere om alle de funktioner du får ved at oprette en træningsdagbog.
Tilmeld dit firma eller din klub
Opret et Team
Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.



Artikel

Tilbage



af Jesper Bach Dall, 18-02-2009
Hvorfor øreakupunktur inden massage?

Hvis man opsøger en massør og siger. "Jeg har ondt i mit knæ", kan massøren massere musklerne omkring knæet, lægge is på knæet og strække muskler og sener i knæet, ofte med en god effekt, der fjerner smerterne efter behandlingen. Men ofte kommer smerterne tilbage efter kort tid, da problemet ikke ligger i muskelspændinger omkring knæet, men har et andet udspring.

Smerter i knæet kan have udspring i forkert kropsholdning, der bl.a. kan stamme fra synsfejl, smerter i den ene side af kroppen eller fodstillingsfejl. Disse faktorer kan efter længere tids indvirkning lave fysiske skader på ledbånd og meniske i knæet, og skal altså rettes op inden at knæets styrke kan genopbygges.

Ved at opsøge Nyenergimassage med et smerteproblem, som kan sidde i hoved, nakke, ryg, arme, lænd, hofte, knæ eller fod vil man kunne blive rettet op hurtigt og effektivt inden den almindelige massage begynder. Ved simpel opmåling af kroppens balance i skulderled og hofteskål, kan jeg sikre at den efterfølgende massage starter en regenerering af det smerteramte led, der nu aflastes fra et skævt tryk og kan genvinde sin normale funktion, styrke og følelse.

Opdager jeg en ubalance i kroppen, tester jeg om det kan være et problem der stammer fra ufrivillig sammenbidning i søvne, synsfejl ved forkert brillestilling eller bygningsfejl i øjet, eller ser om ubalancen stammer fra nedsunken svang i foden.

Dette lokaliseres smertefrit med en Agiscop DT punktsøger, der finder den afspejling af ubalancen, der findes på overfladen af øret.

Hele kroppen er afbildet på øret, som den også er på foden anvendt ved zoneterapi, og en spændingsforskel i reflekspunktet der svarer til kæben, øjet eller foden, vil afsløres ved en tone på Agiscop Dt punktsøgeren. Man kan nu vælge at give strømstød gennem Agiscop DT punktsøgeren, der højst mærkes som en let snoren i et halvt minut. Dette vil sende besked til hjernen om at rette kroppens holdning og dette virker øjeblikkelig.
Det er også muligt at sætte en 1 mm lang permanent nål i punktet. Det giver et meget kort stik, for umiddelbart efter at være smerteløst.

Nålens effekt er længerevarende og ofte sidder nålen mellem en dag og en uge, indtil kroppen ikke har brug for nålen som bro til at få fyldt punktet med magnetiske energier. Derefter falder nålen ud.

Derfor skal du også prøve øreakupunktur inden massage hos Nyenergimassage!

"Men hvor kommer øreakupunktur fra?"
Auriculoterapi, også kaldet øreakupunktur, er en fransk teknik, og er genopdaget og sat i system af franskmanden Paul Nogier (født 1908-død 1996). Teknikken består af at benytte øret som reflekszone, der kan behandle smerter og funktionelle forstyrrelser. Paul Nogier opdagede omkring 1951, at hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret og er behandlingsmæssig tilgængelig der. Disse principper hviler på en forståelse af centralnervesystemet samt videnskabelige og godkendte argumenter.

WWW.NYENERGIMASSAGE.DK


Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister