Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.

Artikler om løb

Rumænsk maraton-guld
22. august 2008
  Constantina Tomescu vandt tidligt søndag morgen OL-guld i kvindernes maratonløb. Efter at have løbet alene halvdelen af vejen krydsede hun målstregen i tiden 2 timer 26 minutter og 44 sekunder..
> Læs mere...

Paula Radcliffe steps up her marathon training for the Beijing Olympics
03. august 2008
  With only three weeks to go to the Olympic marathon, the clock was ticking ever more loudly for Paula Radcliffe.

2 omkomne i løb på Tysklands højeste bjerg
02. august 2008
  To mænd omkom d. 14 juli (søndag) under det årlige Zugspitze-løb, hvor løberne blev overrasket af isnende kulde, sne og vindstød af stormstyrke..

101 årig vil løbe marathon
17. april 2008
  En 101-årig mand stiller op til det kommende London Maratonløb. Søndag løb han en halv maraton som træning..

Dansk tredjeplads i Hawaii Ironman
19. oktober 2007
  Torbjørn Sindballe blev nummer tre i den legendariske styrkeprøve, hvor han i forvejen var indehaver af den bedste danske placering nogen sinde..

Løber død under Chicago Marathon
15. oktober 2007
  Chicago Marathon blev afblæst, da det blev afholdt d. 7 oktober. En hedebølge gjorde forholdene så uudholdelige, at en enkelt løber døde, mens omkring 350 mennesker måtte på hospitalet. .

Ny verdens rekord af Haile Gebrselassie - 2:04:26
11. oktober 2007
  Haile Gebrselassie satte sidste weekend ny verdens rekord på Marathon distance i Berlin, da han løb i tiden 2:04:26 og slog dermed den eksisterende med 29 sekunder..

FriLøbet slog alle rekorder
28. september 2007
  Selv om det var tidligt på morgenen og selv om en del af deltagerne i FriLøbet ventede længe på at blive meldt til løbet, fejlede humøret ikke noget, da starten blev skudt af kl. 9.15 søndag morgen, netop som de første skyer gik for septembersolen. .

TransAlpine - 240 km i Alperne
24. august 2007
  Efter to løbeturer i Sahara ørkenen skal jeg nu krydse Alperne over 8 dage og 240 km ialt. Ruten går igennem 4 lande og med en samlet højde forskel på 13500m. Løbet starter den 1. sept..

Zugspitz - bjerg løb i Tyskland
21. juli 2007
  Er du til smukke omgivelser, så bør du overveje at løbe i Alperne.
Zugspitz Extremberglauf er et bjerg løb på det højeste bjerg i Tyskland.
Distancen er ca. 17 km og udsigten er fantastisk. Læs og se billederne..

160 km løb på Mors
10. juli 2007
  Imorgen kl 5:00 drager 11 deltagere afsted på en lille løbe tur på 160 km..

DHL stafetten
18. juni 2007
  Tilmeld dit firma til DHL stafetten og få en sjov dag med lidt motion og konkurrence. DHL stafetten er et årligt arrangement, hvor firmaer kan tilmelde hold af 5 personer, som hver skal løbe 5 km. .

Marathon på verdens tag
14. juni 2007
  Tenzing-Hillary EVEREST MARATHON afholdes i 5356 meters højde og er verdens højeste. Udfordringen er stor med den tynde luft og det hårde terræn..

ALT for Damernes Kvindeløb
13. juni 2007
  Med en tilmelding på over 15000 deltagere nærmer ALT for Damernes kvindeløb sig rekorden. Distancerne er på 5 eller 10 km og det afholdes i Fælledparken i København. .

24 timer - løb hvad du kan
26. maj 2007
  Hvis du skulle løbe i 24 timer, hvor langt ville du så komme? Har du overvejet et 24 timersløb - man kan stille op både som singel løber og i hold. Det er en god oplevelse..

Copenhagen Marathon - fra sidelinjen
25. maj 2007
  Rekord mange deltagere til start i Copenhagen Marathon. Vinderen blev Julius Mutai i tiden 2.23.54..