Login
Brugere ialt:   6670
Glemt dit Login?
Længste distance
sidste 2 dage
1. Jannick Kjersgaard (49)
15.43 km Løb - Interval
Igår

2. Bjarne Balleby (69)
10.6 km Løb
Igår

3. Jeanette Rask Sørensen (54)
9 km Løb
Igår

Hurtigste træningspas
sidste 2 dage
1. Jannick Kjersgaard (49)
15.43 km Løb - Interval
13.29 km/t
Igår

2. palle ROSEN Madsen (69)
8.38 km Løb - Restitution
9.12 km/t
Igår

3. Peder Kræmer (75)
7.3 km Løb
8.86 km/t
Igår

Vidste du?
Opret dig som bruger og få en træningsdagbog
Opret en træningsdagbog
Hold styr på din træning med KeepOnMoving's online træningsdagbog.
Læs mere om alle de funktioner du får ved at oprette en træningsdagbog.
Tilmeld dit firma eller din klub
Opret et Team
Tilmeld dig - og opret så et Team og få en team kalender, hvor I kan planlægge træningen.
Læs mere om oprettelsen af et Team og alle fordelene der følger med.



Artikler om løb

Tilbage



FriLøbet slog alle rekorder
af Torben C G Jensen, 23-09-2007

Selv om det var tidligt på morgenen og selv om en del af deltagerne i FriLøbet ventede længe på at blive meldt til løbet, fejlede humøret ikke noget, da starten blev skudt af kl. 9.15 søndag morgen, netop som de første skyer gik for septembersolen.



Herefter gik turen fra Østerbro og ind igennem et morgenstille Tivoli, hvor Tivoli Garden sørgede for musik til hele feltet, der fra start til slut blev anført af løbets vinder: Rolf Knudsen(billedet), der gennemførte løbet i tiden 30.28.

Flot for en ti-kilometer, der på grund af en vejviserfejl ved Rådhuspladsen ved nærmere opmåling viste sig at blive en 10,2 kilometer.

4.700 er tilmeldt løbet


"Da først starten var gået, lagde jeg relativt hårdt ud for at lægge distance til de øvrige løbere. Og derefter, ja, det lyder måske lidt mærkeligt, men så løb jeg egentlig på rutinen. Det kørte fint for mig, turen ind gennem Tivoli var dejlig, og da jeg kom ind på stadion, kunne jeg se og høre, at der var flere tilskuere end sidste år," fortalte Rolf Knudsen efter løbet.

Nummer et hos damerne blev sidste års nummer to, Jannie Hansen, der gennemførte i tiden 38.55 og beskedent konstaterede, at det var hendes held, at sidste års vinder, Anna Holm Jørgensen, ikke mødte til start.

Ifølge chefpolitiinspektør ved Københavns Politi Per Larsen, forløb FriLøbet uden problemer: "Folk opførte sig helt eksemplarisk,"lød det tilfreds fra politiinspektøren, der sluttede som nummer 375 i tiden 45.11.



Sidste års vinder, Rolf Knudsen kom igen i år i mål som den første løber over måltregen. Rolf Knudsen løb de ti kilometer på bare 30.45, og ifølge Rolf gik løbet helt perfekt:

"Jeg bor ikke så langt herfra, så jeg varmede op ved at løbe herover til stadion. På startopstillingen havde jeg set, at en af mine konkurrenter fra Sparta, der løber næsten lige så hurtigt som jeg, stillede op, så ham kiggede jeg efter, da løbet skulle skydes i gang, men uden at se ham.

Jeg har siden fundet ud af, at han ikke stillede op alligevel," fortæller Rolf Jensen, der lagde hårdt ud fra start:

"Og derefter, ja, det lyder måske lidt mærkeligt, men så løb jeg egentlig på rutinen. Det kørte fint for mig, turen ind gennem Tivoli var dejlig og da jeg kom ind på stadion, kunne jeg se og høre, at der var flere tilskuere end sidste år.

Pariser-stemning i Tivoli


Der var rigtig god stemning og det hele gik perfekt.," fortæller Rolf Knudsen, der efter FriLøbet og præmieoverrækkelsen joggede lige så stille hjem igen og lavede sine strækøvelser.

Næste store mål er Eremitageløbet den 7. oktober: "Vi er omkring fem løbere, der har nogenlunde det samme niveau, så det bliver meget spændende. Men det er klart: jeg håber selvfølgelig på at vinde."

Information hentet fra http://www.frilobet.dk


Google Reklame
Som medlem får du...
Træningsdagbog
Rute opmåling
Vægt dagbog
Træningsgrafer
Træningsruter
Styr på løbeskoene
Løbsliste
Teams
Hitlister